Pokémon GO Eggstravaganza 22 mars - 2 april 2018.

Pokémon GO Eggstravaganza 22 mars - 2 april 2018.

Tränare

Det är dags att för ett speciellt Egg-evenemang. Pokémon GO Eggstravaganza kommer tillbaka den 22 mars. Den här gången får du ännu fler chanser att kläcka vissa Pokémon.

I år kommer en ännu större mängd Pokémon att hittas i 2 km ägg, och endast de äggen kommer att finnas tillgängliga från PokéStops under hela evenemanget. Det betyder att Pokémons som normalt kläcks från 5 km eller 10 km ägg, som Wynaut eller Ralts, finns i 2 km ägg tills händelsen slutar den 2 april. Det kommer också att finnas en ökad förekomst av vissa Pokémon, som Pichu och Togepi.

Din insats kommer att ge belöningar. Varje ägg som kläckts under evenemanget kommer att innehålla bonus Candy för att hjälpa dig att stärka din nykläckta Pokémon. Dessutom är dubbel Stardust tillgänglig under hela evenemanget.

I butiken finns speciella lådor för att hjälpa dig att få ut det mesta av att kläcka dina ägg, vilka inehåller Super Incubators och Star Pieces.

Anders Qvist 2018-03-22

Gemenskapsdag 25 mars 2018 klockan 11:00-14:00.

Gemenskapsdag 25 mars 2018 klockan 11:00-14:00.

Bulbasaur

Gå ut och spela tillsammans i dina lokala parker på Pokémon GOs gemenskapsdag. För bara några timmar varje månad kan du stöta på en speciell Pokémon i naturen. Under dessa tider finns det en chans att lära sig en tidigare oberoende rörelse för Pokémon, så väl som att tjäna på någon gemenskapsdagbonus. Fira vad det innebär att vara en del av Pokémon GO-gruppen och få nya vänner på vägen.

Obs! Fast TMs och Charged TMs kommer inte att ge exklusiva drag under gemenskapsdagen. För att lära sig det exklusiva draget måste du fånga eller utveckla den presenterade Pokémon under gemenskapens timmar.

Anders Qvist 2018-03-05

Legendariska Pokémon Lugia är tillbaka i Raid Battles.

Legendariska Pokémon Lugia är tillbaka i Raid Battles.

Tränare

Den legendariska psykiska och flytande Pokémon Lugia kommer tillbaka till Raid Battles i Pokémon GO den 16 mars. En kraftfull Pokémon, som ursprungligen upptäcktes i Johto-regionen, kommer att dyka upp i gym över hela världen när den legendariska Pokémon Rayquaza återvänder till ozonskiktet.

Lugia 100%
Normal 2056 CP
Väderbostad (Vind) 2570 CP

Lugia kommer vara tillgänglig fram till den 2 april 2018.

Anders Qvist 2018-03-14

Blåsigt väder blåser in en särskild ägghändelse.

Legendariska Pokémon Kyogre och Groudon återvänder till Raid Battles tillsammans med Rayquaza

Tränare

Kampen är avgjord på vår legendariska vecka med Raid Battles, och den gamla legendariska Pokémon Rayquaza har segrat. Så från den 5 mars till den 16 mars kommer Pokémon som föredrar blåsigt väder att kläckas oftare från ägg.

Men det är inte det enda stället du ser väderförstärkta Pokémon. Raid Battles på Gym nära dig kommer också att gynna framträdanden av Pokémon som föredrar blåsigt väder. Plus, njut av dubbla XP till 16 mars.

Behöver du ett Premium Raid Pass? Glöm inte att speciallådor som innehåller dem kommer att finnas tillgängliga i butiken till 11 mars.

Även om Kyogre och Groudon har lämnat för nu, kan du fortsätta att utmana Rayquaza i Raid Battles till 16 mars.

Anders Qvist 2018-03-05